Maass & Co. A/S, Skavholmvej 3B 8520 Lystrup, Danmark

Vi vil her fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi beskæftiger os med.

   I 1963 grundlages Ingeniørfirma B. Skou. Børge Skou ( bror til nobelpristagen Jens Christian Skou ) var uddannet elektroingeniør og beskæftigede sig i starten mest med ventilationsopgaver. Dette ledte til opvarmning af kirker, hvilket i de dage foregik ved indblæsning af opvarmet luft.

Efterhånden blev kirkeopvarmning en større del af firmaets virke og da opvarmningsformen med tiden skiftede til at baseres på elovne placeret i kirken, startede Skou en egentlig produktion af sådanne ovne. Han opfandt desuden en række relaterede produkter, luftbefugtere, klimaanlæg mm.

Ved Børge Skous død i 1993 overtoges firmaet af 2 af hans mangeårige medarbejdere Erik Maass og Niels Damsgård-Sørensen og fik ved samme lejlighed nyt navn: Ingeniørfirma B. Skous eftf. - Maass & Co A/S. Dette er med tiden blevet til det nuværende Maass & Co A/S.


I dag fremstår Maass & Co A/S som et mindre, ordreproducerende ingeniørfirma med eget smede og elværksted. Vi beskæftiger os fremdeles overvejende med kirkeopvarmning og relaterede emner, men har tilføjet flere "nicher" til produktionen.